Muzikálová hviezda Ján Slezák: Prečo si dal dobrovoľnú pauzu od divadla?

TA3
11.7.2021 09:00

Spevák a herec Ján Slezák je vždy dobre naladený. Pozitívne sa snažil pristupovať aj k pandemickej situácii, ktorá ovplyvnila život každého. Dokonca ako dobrovoľník pomáhal aj pri celoplošnom testovaní.

Muzikálová hviezda Ján Slezák: Prečo si dal dobrovoľnú pauzu od divadla?
TA3

Rozhodol som sa, že nebudem nadávať a mračiť sa, ale priložím ruku k dielu,“ hovorí o svojej dobrovoľníckej činnosti. Sám prekonal ochorenie covid-19, ktoré malo uňho ľahký priebeh. Keďže takto získal dočasnú imunitu, rozhodol sa, že bude pomáhať.

Počas pandémie mu divadlo chýbalo, hoci už predtým si dobrovoľnú „pauzu“ od divadla dal aj sám. „Nebolo to z nejakého môjho vzdoru, ale ja som si povedal, že režiséri alebo producenti ma často vidia v postavách, v ktorých ja už sa nevidím. Predsa len už mám vyše štyridsať a už sa necítim na to hrať dvadsaťročných,“ priznáva.

Okrem divadla ho baví práca s deťmi, čomu sa tiež venoval počas divadelnej pauzy. Má rád šport, robí atletiku a v tom prostredí sa veľmi dobre cíti. Okrem toho má rád prírodu a sám o sebe hovorí, že je tak trochu „ekoterorista“.

Prečo sa nakoniec vrátil na divadelné dosky a akú úlohu by si ešte chcel zahrať? Dozviete sa v našom podcaste.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok